Σήμερα, η λιπογλυπτική είναι η πιο διαδομένη αισθητική επέμβαση στον κόσμο. Η εφαρμογή της διογκωτικής τοπικής αναισθησίας μας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και βοηθάει σημαντικά στην επίτευξη καλού τελικού αποτελέσματος. Η επέμβαση εφαρμόζεται με σιγουριά και ασφάλεια σε ένα καλά οργανωμένο ιδιωτικό ιατρείο. Εφαρμόζεται σε υγιείς άνδρες και γυναίκες σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Οι πιο συνήθεις περιοχές είναι η κοιλιά, το στομάχι, οι γοφοί, τα πλάγια των μηρών (ψωμάκια), τα γόνατα, οι κνήμες και το διπλοσάγονο.

Το αποτέλεσμα είναι σταθερό, το τοπικό πάχος δεν ξαναδημιουργείται γιατί τα λιποκύτταρα δεν που αφαιρούνται δεν αναδημιουργούνται.

 

Μέχρι σήμερα η Novamed διαθέτει μια εμπειρία 25 ετών στην λιπογλυπτική με πάνω από 2000 περιστατικά (επεμβάσεις). Στο χρονικό αυτό διάστημα αναπτύχθηκαν, πέρα από την κλασσική μέθοδο, καινούργιες τεχνικές με υπερήχους, λιπογλυπτική με laser, και δυναμική λιποαναρρόφηση (power-liposunction). Στο κέντρο μας είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και τις τρεις μεθόδους. Για λόγους ασφαλείας και αποτελεσματικότητας επιλέξαμε την power-liposunction.

Έτσι, τα τελευταία 8 χρόνια περίπου, εφαρμόζουμε στη Novamed αποκλειστικά τη μέθοδο αυτή. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού επιτυγχάνουμε την εύκολη και ομαλή διάσπαση των διαφραγμάτων του λίπους, με αποτέλεσμα : 1 ον , τη μείωση του χρόνου επέμβασης κατά 50% και 2 ον , τη μεγάλη βελτίωση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος.