Την τελευταία πενταετία η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία. Το Venus Freeze διαθέτει ένα συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και παλμικού μαγνητικού πεδίου. Οι δυο αυτές πηγές ενέργειας αλληλοσυμπληρώνονται για να παρέχουν βέλτιστη θεραπεία χωρίς κίνδυνο.

 

Xρησιμοποιούνται 4 διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του πελάτη. Χωρίς επεμβατική διαδικασία το Venus Freeze αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό όπλο για τη σύσφιξη του δέρματος, την μείωση της κυτταρίτιδας, την αντι-γήρανση και την περιμετρική μείωση (λιπόλυση).

Η αποτελεσματικότητα οφείλεται στην μεταφορά θερμικής ενέργειας κάτω από το δέρμα. Η αύξηση της θερμοκρασίας ανώδυνα προκαλεί τις αναπλαστικές λειτουργίες των κυττάρων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Μπορούμε να μετρήσουμε από την πρώτη φορά μείωση του περιγράμματος 2 – 3 εκ. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος έχουμε μια θεαματική βελτίωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος.